Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
Ostres! La teva xarxa està desconnectada. El que estàs veient és una versió prèvia de la pàgina desada a la memòria cau i podria ser que el contingut no estigui actualitzat.
L’Oficina d’Entitats i Voluntariat i la Taula d’Entitats de Voluntariat de Sabadell organitzen una jornada amb l’objectiu de reflexionar sobre la situació en què es troba actualment el voluntariat i els reptes als quals s’enfronten el teixit associatiu i les administracions públiques
La trobada “Repensar per transformar” comptarà amb un espai dedicat a grups de treball per debatre i reflexionar sobre temes com el present del voluntariat, el compromís i la permanència de la persona voluntària i la figura del coordinador, entre d’altres.
A més, a mig matí tindrà lloc una xerrada a càrrec de Luís Aranguren Gonzalo, professor associat d’ètica a la Universitat Complutense de Madrid i consultor i formador en el camp de l’ètica aplicada, la participació social, el voluntariat i el desenvolupament de les organitzacions a Espanya, Portugal i Amèrica Llatina. La ponència abordarà el canvi de paradigma en l’àmbit del voluntariat, les estructures caducades i els processos que anteriorment funcionaven però que ara ja no serveixen, amb l’objectiu de repensar conjuntament la figura del voluntariat i escoltar opinions alternatives des de l’acció.
La jornada està adreçada a totes aquelles entitats que tinguin projectes de voluntariat, així com als membres de les seves juntes directives, professionals que hi treballen, coordinadors i persones voluntàries.
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Essencials
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Tipus
Nom
Servei
Descripció
Galeta
_session_id
Aquesta pàgina web
Permet als llocs web recordar a la usuària dins d'un lloc web quan es mou entre pàgines web.
Galeta
decidim-consent
Aquesta pàgina web
Emmagatzema informació sobre les galetes permeses per la usuària en aquesta pàgina web.
Emmagatzematge local
pwaInstallPromptSeen
Aquesta pàgina web
Guarda l'estat si la notificació d'instal·lació de l'aplicació web progressiva (PWA) ja ha estat vista per la usuària.
Preferències
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Analítiques i estadístiques
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Màrqueting
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
Ajuda
Un procés participatiu és una seqüència d'activitats participatives (p.e. primer omplir una enquesta, després realitzar propostes, debatre-les en trobades presencials o virtuals, i finalment prioritzar-les) amb l'objectiu de definir y prendre una decisió sobre un tema específic.
Exemples de processos participatius són: un procés d'elecció de les membres d'un comitè (on primer es presenten unes candidatures, després es debat i finalment s'escull una candidatura), pressupostos participatius (on es realitzen propostes, es valoren econòmicament i es voten amb el pressupost disponible), un procés de planificació estratègica, la redacció col·laborativa d'un reglament o norma, el disseny d'un espai urbà o la producció d'un pla de polítiques públiques.
Compartir